Webshop

En Härlig Hunds Webshop 

Varmt välkomna att handla i vår webshop!

 Vi vill erbjuda våra kunder produkter som vi själva testat, använder och kan står för! Därför använder vi oss bara av Svenska leverantörer som står för kvalitet, rena produkter, hög standard och närproducerade produkter. Vi säljer endast det vi själva använder och tycker är det bästa för våra hundar! I vår webshop hittar du hundmat och frystorkat hundgodis från Majstor, Kosttillskott från Buddy Care och leksaker och hundkoppel från Doggie-zen. Vi vill erbjuda våra kunder produkter som vi själva testat, använder och kan står för! Om du redan går en kurs hos oss eller bor i Sollentuna kan vi ordna hemleverans av dina produkter utan kostnad. Du betalar säkert med Paypal eller banköverföring. 

Kontakta oss via mail enharlighund@gmail.com eller sms/ring 070-2282311 


Nyheter i vår webshop


Leverantörer vi samarbetar med

Om Majstor

Majstors grundare heter Gabriel Popov. Fokus ligger på att producera högkvalitativ mat gjord på naturliga och rena ingredienser med högt näringsinnehåll, och med en nypa kärlek och passion som enda tillsats. Fullt anpassade till människans två mest älskade husdjur – Dog & Cat. Majstor – när bara det naturliga är tillräckligt bra! Majstor säljs och marknadsförs i Sverige av MaxiPet AB. Förutom foder tillhandahåller Majstor en grupp nischprodukter – gärna lite annorlunda, mycket nyttiga, alltid friska och det fyller en viktig mening när det får din hund eller katt att må bäst och njuta av livet. Som sängar, hud- & furcare samt kattskräp m.m.

Alltid med djurets bästa i fokus.

Om Buddy

Bra för hunden, bra för hundägaren, bra för planeten. Buddy är 100% naturlig och hälsosam hundmat, helt utan konstigheter. Garanterat fri från spannmål, socker, gluten och soja. Full av vitaminer, mineraler och aminosyror. För alla hundar förtjänar ett gladare, friskare och längre liv. Och det får gärna smaka gott under tiden. Eller hur?

 

Om Doggie-zen

Doggie-Zen är ett familjeföretag som grundades 2008 av systrarna Sara och Hanna. De startade som hundintruktörer, speciellt intresserade av träning av reaktiva hundar. Efterhand började de tillverka egna leksaker, då de inte alltid hittade leksaker som passade alla hundar. 

  • Leksaker och koppel av hög kvalitet
  • Vi använder hållbara material
  • Starka färger och snygg fuskpäls
  • Designade och tillverkade i Sverige
  • Ansvarsfullt tänkande kring äkta päls