Hundkurser & privatträningar i Sollentuna

En Härlig Hund H-märkt Hundföretag

Boka tid för privatträning

Boka privatträning med Hundinstruktör i Sollentuna

Letar du privatträning för hund i Sollentuna? Träffa vår Hundinstruktör Jennie Toracca och träna på exakt det du och din hund behöver.

Hos En Härlig Hund i Sollentuna kan du boka privatträning med vår Hundinstruktör Jennie Toracca. Jennie Toracca är H-märkt Diplomerad Hundinstruktör och Certifierad Hundpsykolog. Med privatträning får du möjlighet att träna precis det du behöver hjälp med. Ibland behöver man få 100% fokus på träningen. Alla vill inte eller kan inte gå på gruppkurser med sin hund. Då är är det perfekt att boka tid för privatträning  Du och din hund får ut så mycket mer träning per tillfälle.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring privatträning. 


Boka din privatträning hos En Härlig Hund Träna på det du och din hund behöver!

. Du kan boka privatträning med din hund oavsett vad ni önskar träna - vardagslydnad, sök, Nosework, inkallning, koppelgående, valpträning, Hoopers och mycket mer. Vi lägger upp träningen helt efter dina önskemål och ger dig förutsättningarna för att du ska kunna träna din hund på bästa sätt utifrån era behov och vi finns med som ett bollplank hela vägen. Tillsammans kommer vi överens om lämplig tid och plats för er träning.

Priser privatträning: 900 kr/ timme
Paket 3 st privatträningar 2550 kr , Paket 6 st privatträningar 5100 kr

Priser rådgivning online: 30 min 350 kr, 60 min 600kr

Betalning: Du kan betala via swish eller Bg.

Bokning: Bokning av privatträning sker via mail info@enharlighund.se eller telefon 070-2282311

Avbokning: Du kan boka av din tid upp till 2 timmar före besöket via mail eller telefon. Ej avbokad tid debiteras.

Jennie Toracca- En Härlig Hund H-märkt Hundinstruktör och Hundpsykolog

Jennie Toracca
H-märkt Hundinstruktör & Hundpsykolog

Mitt önskan är att du som kund ska känna dig trygg med vad du får när du bokar en privatträning med mig. Jag är Certifierad Hundpsykolog & Hundinstruktör, är H-märkt och medlem i Sveriges Hundföretagare. För mig är det en självklarhet att använda belöningsbaserad träning och modern hundträning.