Hundkurser & privatträningar i Sollentuna

En Härlig Hund H-märkt Hundföretag

Ensamhetsträning online

Ensamhetsträning online

8 veckors ensamhetsträning  online tillsammans med Hundpsykolog

Nu erbjuder En Härlig Hund en 8 veckors onlinekurs för ensamhetsträning och separationsångest hos hund. En kurs du kan hoppa på när det passar dig! Under 8 veckor från det datum du vi bestämmer att vi ska börja får du hjälp med träningsupplägg, feedback på din träning, hjälp att sätta kriterier för träningen mm. Och du kan när som helst rådfråga hundpsykolog. All kontakt sker online så vart du bor spelar ingen roll! Börja när det passar dig!  Normalt tar det ca ca 4-6 månader att rehab-träna hundar med separations-problem. Det betyder att för en del går det snabbare, för en del tar det längre tid. Det är många faktorer som spelar in, allt ifrån tidigare erfarenheter hos hunden, gener, hur träningen går osv. Det är oftast svårast att nå komma upp i att kunna lämna hunden 10 - 30 minuter, därefter brukar det gå lite lättare.

 kontakta oss på info@enharlighund.se alt 070-2282311.

Ensamhetsträning online - En Härlig Hund

Ensamhetsträning 8 veckor online

Kursens upplägg: Vi startar upp med ett zoom-möte där vi går igenom upplägg, teori och allt annat ni behöver veta med hjälp av en powerpointpresentation. Då får du även chans att ställa frågor innan vi kör igång. Därefter delas en mapp via dropbox med dig där vi lägger upp träningsvideos och träningsrapporter under de veckor vi tränar ihop. 

Vad krävs det av dig: Du tränar 5 ggr /vecka ca 20-30 min per dag för att etablera en vana så att ni ska kunna fortsätta träningen på egen hand, få bästa möjliga resultat och se framsteg i er hunds beteende. Ni skickar ett filmat träningspass per dag till mig som jag analyserar och ger skriftlig feedback på. Allt detta bokförs i en delad mapp på dropbox.

Vad får ni hjälp med: Under dessa 8 veckor får du daglig feedback på din träning. Du har möjlighet att rådfråga hundpsykolog dygnet runt. Du får hjälp att lära dig sätta rätt kriterier och hitta rätt svårighetsgrad för att träningen ska gå framåt.
Vår målsättning är att ge dig som hundägare förståelse för hur du rehabiliterar och tränar en hund som har svårt att vara trygg ensam eller som har separationsproblem

Pris: 3500kr
I priset ingår: att ni när som helst under dessa 8 veckor har möjlighet att rådfråga mig, få feedback på filmade träningspass 1 ggr/dag, få hjälp med att sätta kriterier, åtgärder och träningsupplägg samt en powerpoint med fakta kring ensamhetsträning.