Kontakta oss 

Kontakta oss 

Kontakta oss om du har frågor kring vårt utbud eller behöver rådfråga hundinstruktör eller hundpsykolog. 

En Härlig Hund håller kursverksamhet främst i Rotebro, Sollentuna men tar emot kunder oavsett geografiskt läge. Vi träffar dig som kund både online, i dinbostad eller hos oss i Rotebro, Sollentuna. Vad som passar bäst för dig och din hund.  

Du är välkommen med alla typer av frågor som rör hund, hundträning aktivering av hund, hundens beteenden, behov, frågor som rör våra tjänster eller vårt sortiment av hundprodukter och självklart hjälper vi dig gärna om du bara behöver lite tips, råd och stöttning i din roll som hundägare.  Självklart behöver du inte vara kund hos oss sedan tidigare. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, mail eller telefon. Eftersom vi jobbar oregelbundna tider och ofta är upptagna med kurser, privatträning hos kunder så kan vi inte alltid besvara dig på en gång. Lämna därför gärna ett sms, mobilsvar med dina kontaktuppgifter och vad du önskar hjälp med så återkommer vi så snart vi kan. 

Kursanmälan görs enklast via länkarna på respektive kurs sida. 
Vill du boka privatträning eller har frågor kring privatträning och utredning av hund- kontakt oss via mail info@enharlighund.se eller telefon 070-2282311 

Vi finns även på facebook www.facebook.com/enharlighund och instagram www.instagram.com/enharlighund


Post- faktureringsadress: 

En Härlig Hund
Vasavägen 128 B
19269 SollentunaKontakta oss på En Härlig Hund