Allmänna villkor

Allmänna villkor hos En Härlig Hund

Allmänna villkor för En Härlig Hunds hundkurser

Anmälningsvillkor vid kursanmälan

Du har rätt att avanmäla dig och få pengarna tillbaka utan skäl inom 14 dagar från det att du köpt en plats. Undantaget är kurser som startar mindre än 14 dagar efter anmälan. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag du anmält. Vill du utöva ångerrätten ska du skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet till info@enharlighund.se En Härlig Hund administrerar sina kurser och bokningar i samarbete med www.dinkurs.se och du betalar i samband med bokningen. Du får då en bokningsbekräftelse som även skickas till den mailadress du uppgett. Du är välkommen att höra av dig till info@enharlighund.se om något krånglar med bokningen eller om du inte får någon bokningsbekräftelse. Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen, men du är självklart välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Om du anmäler dig till reservlistan på den kurs du helst vill gå och även bokar in dig på en annan kurs så flyttar vi dig kostnadsfritt från den ena kursen till den andra om en reservplats blir tillgänglig. Detta gäller under förutsättning att du så fort du accepterat reservplatsen meddelar oss att du inte längre är intresserad av den andra kursplatsen och att startdatum för den andra kursen inte har passerat. Av försäkringsskäl behöver du vara 18 år eller ha med dig målsman. 

Anmälningsvillkor vid privat träning 

Du kan avboka lektionen fram till 48 dagar innan. Om du inte avbokar eller inte dyker upp vid bokad lektion blir du betalningsskyldig och får en faktura hemskickad. Du kan omboka din tid till en annan fram till 2 timmar innan. Avbokar eller ombokar gör du lättast via mail info@enharlighund.se eller telefon 070-2282311.

Vid köp av varor i vår butik
Du har 14 dagars returrätt på varor köpta i butiken. Tiden räknas från det att du mottagit varan och varan måste vara i nyskick i oöppnad förpackning. Du som köpare står själv för returfrakten. Varor som är felaktiga utbytes utan kostnad för dig, kontakta oss så fort du upptäcker felet. Gäller endast fabrikationsfel, eller utgånget datum. Priserna som visas i butiken är inkl moms. Vi skickar varor till dig fraktfritt inom Sverige.  Betalning sker via swish, paypal eller BG. 

Viktigt om vår policy    

På våra kurser jobbar vi enbart med belöningar som grund för att skapa relation, trygghet och samarbete med hunden. Vi tillåter inte helstryphalsband, koppelryck, otrevlig ton mot hunden, fysiska tillrättavisningar eller något annat som är avsett att ge hunden obehag. Hunden behöver inte veta när den gör fel - den behöver veta när den gör rätt!

Om du använder aversiver på din hund förbehåller vi oss rätten att avvisa dig från kursen och behålla din kursavgift. 

Försäkring

På våra kurser och privatträningar råder strikt hundägaransvar. Din hund behöver därför vara försäkrad. Vi som instruktörer eller hundpsykologer kan inte göras betalningsskyldiga för skada på din hund, din person eller skada som din hund orsakar på någon av våra kurser eller privat träningar.  Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendationer. Valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord. Rådgör med din veterinär om du är osäker.

Övriga villkor

Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund. Om hunden insjuknar innan kursstart återfås kursavgiften (minus 20% i administrativ avgift) mot uppvisande av veterinärintyg eller annat som stärker att hunden är sjuk.
Detsamma gäller vid avbokning av valpkurs om valpköpet inte blir av (intyg från uppfödaren kan då komma att efterfrågas).
Löptikar är välkomna, utom under de mest intensiva löp dagarna (höglöpet). Du som hundägare är då välkommen att delta utan hund. Kontakta din kursledare om din hund är på väg att börja eller har börjat löpa under eller inför kursen.

GDPR

Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna ge dig bästa möjliga service. Du kan när som helst efter avslutad kurs eller privatträning begära att  vi tar bort dina uppgifter. 

Företagsinformation

En Härlig Hund ingår i Aktiebolaget En Härlig Salong i Sthlm AB, organisationsnummer 556720-1123. Registrerad ägare/Vd är Jennie Toracca. Företaget betalar F-skatt och är momsregistrerat. 

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss på  om du har frågor, inte är nöjd med något eller önskar informera oss om något. Vi hoppas att du alltid ska känna dig trygg att ta upp dina funderingar direkt med oss.