Vardagslydnad i Sollentuna

Vardagslydnad i Sollentuna

Vardagslydnad i Sollentuna, En Härlig Hund

Vardagslydnad

En Härlig Hund i Sollentuna erbjuder en vardagslydnadskurs som är utformad för att passa ALLA hundar oavsett ras, ålder och framförallt oavsett hur mycket ni har tränat innan. Övningarna och momenten inom vardagslydnadskursen kan anpassas i svårighetsgrad så att det passar varje individ. Vardagslydnad är dessutom en kurs som kan passa att repetera även om man gått en sådan kurs tidigare. Momenten i vardagslydnad bygger mycket på de moment som man ofta hittar i valpkurserna men i den här kursen försvårar vi efter individen och lägger på störningsträning samt mer stadga och fokus. Övningar och träning som alla hundägare och hundar har glädje och nytta av!


Kontakta oss via mail enharlighund@gmail.com eller sms/ring 070-2282311

Aktuella datum för vardagslydnad i Sollentuna

vardagslydnadskurs 4 tillfällen utomhus. Gröndalsskolan, Rotebro 

 4 söndagar med start 4 juni kl 17:00-18:30. Uppehåll midsommarhelgen. Alla tillfällen hålls utomhus vid Gröndalsskolan, Rotebro. Familjemedlemmar är välkomna att följa med.  

En Härlig Hunds kurs i Vardagslydnad i Sollentuna

En Härlig Hunds kurs i vardagslydnad är en kurs som verkligen passar ALLA som vill bygga upp vardagslydnaden, stärka relationen, tryggheten, samarbetet, fokus och jobba på behärskning och självkontroll. I den här kursen övar vi på moment som hunden ska klara av i det vardagliga livet - behärska sig, klara av triggers och frestelser, gå avslappnat på promenader, komma på inkallning mm. Vi varvar teori och praktik och håller gruppen liten så att alla ska kunna få den individuella hjälp dem behöver. Kursen är framtagen av vår H-märkta Hundpsykolog och Hundinstruktör och bygger på evidensbaserade metoder och positiv förstärkning. Målet med kursen är att ge dig som hundägare en djupare förståelse och kunskap kring hundens inlärning, berikning, träning, aktivering och lek. 
Innehåll: Fokusövningar, följsamhet och koppelträning, inkallning, stadga och störningsträning, passivitet och behärskning. 
Antal tillfällen: 4 (ca 90 min per tillfälle)
Antal hundar per kurs: max 6 st. (passar ALLA hundar från 6 mån och uppåt)
Pris: 1995 kr 
Plats: Gröndalsskolan, Rotebro. Utomhus, upplyst kvällstid
Kursledare: Jennie Toracca H-märkt Hundinstruktör & Hundpsykolog. Fördelar med att gå en kurs i vardagslydnad: 
  • Stärker relation, samarbete och kontakt mellan hund och ägare
  • Träna upp hundens impulskontroll och passivitet
  • Bättre följsamhet och fokus
  • få kunskap kring hundens inlärning.
  • bättre inkallning
  • Lugnare promenader
  • Bättre stadga