Hundmöteskurs

Hundmöteskurs

Behöver du hjälp att få lugnare och tryggare promenader!  Gå vår H-märkta Hundmöteskurs.

En Härlig Hund erbjuder hundmöteskurs utomhus i Sollentuna. Vår hundmöteskurs passar alla som önskar få lugnare promenader och tryggare hundmöten. Det svåra med hundmötesproblematik är att det inte bara handlar om beteenden utan att det handlar om hundens känsla i själva mötet! Hunden reagerar inte för att den vill vara jobbig! Den har det jobbigt! Hundens beteenden i ett hundmöte är reaktioner på hundens känslor, som kan vara grundade i stress, rädsla, oro, aggression eller glädje. Felet vi människor ofta gör är att vi behandlar det här problemet som att hunden är ouppfostrad, att hundägaren inte har pli på sin hund, att hundägare och hund har en dålig relation och att hunden "bara" behöver lära sig.  
Det finns många faktorer som kan spela in och som kan förvärra hundmöten. På vår hundmöteskurs vill vi ge dig som hundägare kunskap och förståelse för din hunds beteenden. Ge dig och din hund verktyg och åtgärder för att bygga upp trygghet, självkänsla, relation och samarbete. Hundmöteskurs passar alla hundar, raser, och alla åldrar på hundägare och hund! 


Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring den här kursen. 

Hundmöteskurs Sollentuna, En Härlig Hund Hundmöteskurs för lugnare och tryggare promenader

Hundmöteskurs i Sollentuna

Målet med kursen är att ge er verktyg och åtgärder för lugnare och mer avslappnade promenader, minska dragande i kopplet och hantera hundmöten på ett bättre och lugnare sätt. Det här är en kombinerad koppelträningskurs och hundmöteskurs. Vi tränar kommunikation via kopplet, koppelhantering, följsamhet, koppelgående, fokus och kontakt, behärskning, hundmöten mm. Vi lägger stor vikt vid att lära oss kommunicera med hunden genom rätt koppelhantering. Vi blandar teori och praktiska övningar utomhus. Det här är en riktigt bra kurs för alla som vill få härligare promenader.
Pris: 1850 kr/ hund
Antal tillfällen:  4

Tid: 90 min/ tillfälle
Antal deltagare: Max 6 st
Ålder på hund:  från ca 5 månader.
Kursledare: Jennie Toracca 070-2282311
Plats:  Gröndalsskolan, Rotebro. Utomhus, Upplyst kvällstid.