Hundkurser & privatträningar i Sollentuna

En Härlig Hund H-märkt Hundföretag

Hundkurs för barn & ungdom

Hundkurs för barn & ungdom 8-16 år

En rolig och kravlös hundkurs för barn och ungdomar!

Självklart ska även hundens minsta hussar och mattar få chans att gå en kurs. I vår kurs för barn och ungdomar mellan 8-16 år fokuserar vi framförallt på att ha roligt tillsammans, prova olika aktiveringar såsom agility, godissök, balansträning och trix. vi pratar om hur vi bäst kommunicerar med hunden och vad deras respektive vårt kroppsspråk kan betyda.  En förälder per barn är välkommen att vara med om man vill det. Om barnet kan hantera hunden bland andra hundar så får man vara med utan förälder. Hundägaransvar råder för varje deltagande hund. Ålder på deltagande hund rekommenderas från 6 mån och uppåt.


Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om denna kurs! Om det inte finns aktuella datum satta så anmäl intresse till oss!

hundkurs för barn & ungdom, En härlig Hund Hund och barn tränar sitt med ögonkontakt.

Hundkurs för Barn & Ungdom

Äntligen en rolig kurs för alla hundälskande barn och ungdomar mellan 8-16 år. En kurs för dig som vill ha roligt tillsammans med din hund. Vi kommer lära oss hur man tränar sin hund, hur man kan ha roligt på promenaderna samt lära oss roliga trix, lekar och prova på lite agility mm. Vi håller till utomhus i liten grupp för att vi ska kunna hålla säkra avstånd. 

Pris: 1395kr/ hund (max 1 barn/ungdom + 1 vuxen per hund)

Antal deltagare: Max 5st hundar
Antal tillfällen:  3
Tid: 90 min/ tillfälle
Kursledare:  Jennie Toracca H-märkt Hundinstruktör
Plats: Gröndalsskolan, Gröndalsvägen 3, Rotebro. Parkering och samling sker vid skolans parkering. 3 timmars parkering med p-skiva.

Aktuella datum för hundkurs barn & ungdom - Anmäl dig här