Ensamhetsträning onlinekurs

Ensamhetsträning onlinekurs

Ensamhetsträning onlinekurs, En Härlig Hund

Onlinekurs ensamhetsträning

Har du en hund som inte klarar av att vara ensam hemma? Kommer ni inte vidare med er ensamhetsträning eller visar din hund tecken på separationsångest? Då är det här en kurs för dig. Här får du en möjlighet att under 8 hela veckor få hjälp av H-märkt Hundpsykolog med att ensamhetsträna din hund på ett tryggt sätt. Det metoder vi använder oss av bygger på modern evidensbaserad hundträning och forskning. Vi är noga med att ta hänsyn till känslan i hunden under all träning och att det ska vara lätt för hunden att lyckas. Det här är ingen träning som bygger på snabba resultat. Normalt tar det ca 4-6 månader att rehab-träna en hund med separationsproblem. Det betyder att för många hundar går det mycket snabbare och för en del tar det längre tid. Men med vår onlinekurs får du en hjälp att komma en lång bit på vägen och framförallt får du de verktyg och den kunskap du behöver för att kunna fortsätta på egen hand efter kursen. Kursen är helt online så vart du bor spelar ingen roll. 
Vill du veta mer eller har funderingar kring om detta kan passa dig och din hund tveka inte att kontakta oss. 

Kontakta oss via mail enharlighund@gmail.com eller sms/ring 070-2282311

Ensamhetsträning onlinekurs

Vi startar kursen med en föreläsning och möte via zoom där vi går igenom kursens upplägg, teori och allt annat du behöver veta innan vi påbörjar träningen. Här får du även chans att berätta för vår hundpsykolog om hur just er situation ser ut. Vi delar sedan allt material med dig via dropbox så du får tillgång till det. Där kommer du även lägga upp dina träningsvideos som du får feedback på. Vad behöver du göra? Det är önskvärt om du kan träna 5 dagar per vecka, ca 20-30 min per dag för att etablera en vana så ni kan fortsätta träning på egen hand så småningom och för att få bästa möjliga resultat. All träning bör filmas och ni lägger upp ett träningsklipp i dropboxen för att få feedback. Vad får ni hjälp med av hundpyskolog? Under dessa 8 veckor som kursen pågår får ni daglig feedback från vår hundpsykolog och ni har möjlighet att ställa hur många frågor ni vill och behöver. Du får hjälp och stöttning med träningsupplägg så att du och din hund kan träna på rätt nivå. Du får lära dig att sätta egna kriterier och hur du ska tänka i din träning. Detta kommer hjälpa er snabbare framåt.
Målsättning: Vår målsättning med den här kursen är att ge dig som hundägare hjälp, förståelse och den kunskap du behöver för att kunna rehabilitera din hund och träna på rätt sätt så att både du och din hund blir trygga med att lämna den ensam.
Kursavgift:  3995 kr 
Anmälan: Den här kursen kan du påbörja när som det passar dig. Skicka en förfrågan via mail enharlighund@gmail.com eller ring 070-2282311 om du är intresserad av den här kursen. 

Fördelar med att gå ensamhetsträning onlinekurs:

  • Daglig feedback från hundpsykolog
  • Lång kurslängd- hållbara resultat
  • Träning som bygger på hundens villkor, känsla och behov.
  • Träna när och var du vill
  • Öka hundens trygghet och stärker relationen mellan hund och ägare
  • Träning som är skräddarsydd efter just din hunds behov.