Hundpsykolog

Hundpsykolog

Behöver du hjälp att förstå din hunds beteenden! Boka tid med H-märkt Hundpsykolog

En Härlig Hunds Hundpsykollog Jennie Toracca hjälper dig att göra en grundlig beteendeutredning av din hund. Om du upplever att din hund har oönskade beteenden som till exempel aggression, överdrivet vaktande, skällande och jagande eller lider av rädslor, stress, oror och ångest inför tex ljud, andra hundar, människor eller hantering- då kan det vara bra att anlita en hundpsykolog för en beteendeutredning. Ibland kör vi fast och behöver hjälp utifrån att förstå hundens beteenden och känslor.
När du bokar ett möte med en Hundpsykolog Jennie Toracca hos En Härlig Hund görs en noggrann kartläggning av din hund, hundens vardag och de problem som upplevs. Vi gör en utredning och sammanställer sedan allt i ett träningsupplägg och åtgärdsprogram till dig. Du kan välja mellan att  boka ett zoom-möte, telefonmöte eller ett personligt möte med vår hundpsykolog.  Om det behövs kan vår hundpsykolog även remittera din hund vidare till veterinär och Hundfysioterapeut för vidare utredningar. Vi samarbetar med Fear-Free certifierad veterinär Elin Lindell på Anicura Djursjukhus i Djursholm.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig!


Hundpsykolog Jennie Toracca, En Härlig Hund

Hundpsykolog Jennie Toracca i Sollentuna 

Jennie Toracca är certifierad och H-märkt Hundpsykolog, Hundinstruktör och Noseworkinstruktör som jobbat heltid med hund sedan 2018.  Första tillfället är alltid ca 1,5-2 timmar. Du får du chans att förklara din situation och vad du önskar hjälp med. Vi ställer de frågor vi behöver för att kunna kartlägga hunden på bästa sätt. Oftast träffas vi hemma hos kunden där hunden känner sig trygg!

Priser Hundpsykolog: mförsta tillfället /konsultation är på 1,5-2h - 1200kr . Återbesök 1 timme - 900 kr /timme

Boka tid hos Hundpsykolog: Kontakta oss via mail eller telefon för att boka tid hos Hundpsykolog. Mail- info@enharlighund.se . Telefon 070-2282311. Avbokning kan ske upp till 2 h före bokad tid via mail eller telefon. Ej avbokad tid debiteras.