Hundpsykolog tjänster & priser 

Hundpsykolog tjänster & priser

Hundpsykolog i Sollentuna, En Härlig Hund

Behöver du hjälp att förstå din hund?

Behöver du hjälp att förstå din hunds beteenden? Har din hund oönskade beteenden som överdrivet vaktande, skällande, utfall mot andra hundar eller människor eller lider din hund av någon rädsla. Ibland kör vi fast och behöver hjälp utifrån att förstå hundens beteenden och känslor. En Hundpsykolog kan hjälpa dig att se de bakomliggande faktorerna bakom din hunds beteenden och ge dig verktyg att veta hur du ska reda ut dem.  När du anlitar En Härlig Hund kan du vara trygg med att du får träffa en certifierad och H-märkt Hundpsykolog som noga tar hänsyn till att varje hund är individer och bör utredas därefter. Vi använder endast positiva och evidensbaserade träningsmetoder och utgår alltid efter den senaste forskningen kring hundpsykologi. Vi samarbetar med Fear-free certifierad Veterinär Elin Lindell (nominerad till årets veterinär) på Anicura Djursjukhus och remitterar din hund vidare om det till exempel kan behövas medicinering eller annan typ av rehabilitering. 
Vårt yttersta mål är att du och din hund ska känna er sedda och trygga hos oss. 

Kontakta oss via mail enharlighund@gmail.com eller sms/ring 070-2282311

Boka utredning och träning med Hundpsykolog i Sollentuna.

Vi erbjuder både hjälp online och fysiska träffar. 

När du bokar en utredning av din hund hos En Härlig Hund träffar du Jennie Toracca, certifierad H-märkt Hundpsykolog. Jennie är även utbildad Hundinstruktör, beteendevetare och Noseworkinstruktör som jobbat heltid med hund sedan 2018. Hos oss kan du välja om du vill boka träning och rådgivning online via zoom eller om du vill boka ett fysiskt möte. 

 Första mötet med hundpsykologen görs en grundlig kartläggning och utredning över din hunds bakgrund, vardag och nuvarande situation. Det här mötet brukar ta ca 1,5-2 h och är såklart möjligt att göra online om man hellre önskar det. I annat fall brukar man ses i hundens hemmiljö. 
Efter det första mötet med hundpsykologen får du en skriftlig sammanställning av utredningen och ett förslag på en åtgärdsplan och träningsupplägg. Det är väldigt individuellt hur man sedan går vidare och hur lång tid som behövs för träning och rehabilitering beroende på hur hundens problematik ser ut. 

Om du har frågor eller vill boka en utredning av din hund kontakta oss via mail på enharlighund@gmail.com eller via telefon 070-2282311. Kontakta hundpsykolog om :

  • Din hund har rädslor för tex ljud, andra hundar, människor mm
  • Din hund har separationsångest
  • Din hund lider av stressrelaterade problem
  • Din hund reagerar aggressivt
  • Din hund har varit med om ett trauma/ chock
  • Din hund har utvecklat problembeteenden som du behöver hjälp att förstå och arbeta bort. 

Tjänster & priser Hundpsykolog

Första möte/utredning  90 min

Pris:  1250 kr 

Träning  & uppföljning med Hundpsykolog 60 min

pris : 950 kr 

 För att vi ska kunna ge dig och din hund de bästa åtgärderna och träningsupplägg behöver vi få så tydlig bild som möjligt kring din hunds problematik, historik och beteenden. Detta första inledande möte kan göras helt online eller som till exempel ett hembesök. Det kan handla om hundmötesproblematik, hanteringsproblem, ensamhemmaträning, rädsla eller aggresionsproblematik mm.. ​ Efter varje möte kommer ni få en skriftlig sammanfattning, åtgärdsplan och träningsupplägg mailade till er av vår Hundpsykolog. Maila oss för att boka tid.

Ibland kan du behöva träffa hundpsykologen för en uppföljning eller för att få hjälp med fortsatt träning. Vart vi träffas och tränar kan variera beroende på vad din hund har för utmaningar. Det kan handla om hundmötesproblematik, hanteringsproblem, ensamhemmaträning, rädsla eller aggresionsproblematik mm.. ​ Efter varje möte kommer ni få en skriftlig sammanfattning, åtgärdsplan och träningsupplägg mailade till er av vår Hundpsykolog. Maila oss för att boka tid.

 
Onlilneträning & rådgivning via Zoom 30 min

Pris: 400 kr

Ibland kan det passa bättre att träffas online. Antingen av  geografiska anledningar eller kanske för att din hund har problem som gör det lättare att vi inte ses fysiskt.  Precis som vid fysiska möten så kan vi hjälpa era hundar med de beteendeutmaningar som ni upplever tillsammans. Det kan handla om hundmötesproblematik, hanteringsproblem, ensamhemmaträning, rädsla eller aggresionsproblematik mm.. ​ Efter varje möte kommer ni få en skriftlig sammanfattning, åtgärdsplan och träningsupplägg mailade till er av vår Hundpsykolog. Maila oss för att boka tid. 

Onlineträning & rådgivning via Zoom 60 min

Pris: 750 kr 

Ibland kan det passa bättre att träffas online. Antingen av geografiska anledningar eller kanske för att din hund har problem som gör det lättare att vi inte ses fysiskt. Precis som vid fysiska möten så kan vi hjälpa era hundar med de beteendeutmaningar som ni upplever tillsammans. Det kan handla om hundmötesproblematik, hanteringsproblem, ensamhemmaträning, rädsla eller aggresionsproblematik mm.. ​ Efter varje möte kommer ni få en skriftlig sammanfattning, åtgärdsplan och träningsupplägg mailade till er av vår Hundpsykolog. Maila för att boka tid.